Taloyhtiöille – Kuitukaapeleiden asennus Joensuusta

Kaikki yhteystietomme

Taloyhtiöille – Kuitukaapeleidenasennus Joensuusta

Kaikki yhteystietomme

Taloyhtiöille – Kuitukaapeleidenasennus Joensuusta

Kaikki yhteystietomme
Sähköalan palveluita.

Melcotek Oy on sähköalan kokenut ja luotettava ammattilainen, joka toimii Joensuusta käsin koko Pohjois-Karjalassa. Toteutamme ammattitaidolla ja jo vuosien tuomalla kokemuksella kuitukaapeleiden asennukset taloyhtiöille. Kattaviin palveluihimme kuuluvat myös kaikki muut sähköasennustyöt, sähkösuunnittelu sekä sähköurakointi. Ota yhteyttä Melcotek Oy:hyn, kun taloyhtiösi tarvitsee varmuudella asennetut kuitukaapelit tai kokonaisvaltaisen sähkötöiden kokonaisuuden!

Kuitukaapeleiden asennus

Rivitaloissa ja kerrostaloissa on yleensä ns. talojakamo ja oma sisäverkko. Tällaisessa tapauksessa kuitukaapelit vedetään talojakamoon, jossa kuitukaapeli kytketään yhtiön sisäverkkoon. Tätä kautta yhteys muodostuu asuntoihin.

Kuituvalmiudet

Mikäli valmista läpivientiä tai putkitusta kiinteistöön ei ole, silloin se täytyy porata sopivasta paikasta yläviistoon rakennukseen sisälle. Kaapelointi ratkaistaan aina kuitenkin tapauskohtaisesti.

Putkiremontin yhteydessä

Kuitukaapeleiden asennus onnistuu kätevästi esimerkiksi putkiremontin tai muun saneerauksen yhteydessä. Tällöin kokonaiskustannukset jäävät totta kai alhaisemmiksi, kun joudutaan avaamaan paikkoja vain yhden kerran. Remontin yhteydessä asennetun kuitukaapelin lisäksi voidaan asentaa kaapeli-tv.

Soita meille jo tänään!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä meihin ja pyydä meiltä tarjous! Voimme tulla käymään taloyhtiössäsi paikan päällä ja tehdä sinulle hinta-arvion. Tarjoamme palveluitamme Joensuun ja koko Pohjois-Karjalan alueella. Meillä on jo vuosien kokemus kuitukaapeleiden asennuksista, joten pystymme toimimaan tehokkaasti, mutta kuitenkin aina laadusta tinkimättä. Tämä tarkoittaa sitä, että saat meiltä aina mahdollisimman kilpailukykyisen tarjouksen! Mikäli sinulla on palveluistamme mitään kysyttävää, vastaamme mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!

Tavoitat meidät täältä