Sähköasennus kokeneelta tekijältä Joensuusta

Kaikki yhteystietomme

Sähköasennus kokeneelta tekijältä Joensuusta

Kaikki yhteystietomme

Sähköasennus kokeneelta tekijältä Joensuusta

Kaikki yhteystietomme
Sähköalan palveluita.

Melcotek Oy on sähköalan kokenut ja luotettava ammattilainen, joka toimii Joensuusta käsin koko Pohjois-Karjalan alueella. Toteutamme ammattitaidolla ja jo vuosien tuomalla kokemuksella kaiken kattavat sähköasennustyöt. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat kaikki sähköasennukset, sähkösuunnittelu sekä sähköurakointi. Saatavilla ovat myös kuitukaapeleiden ja kaapeli-tv:n asennukset. Sen lisäksi myymme ja asennamme myös aurinkopaneeleita ja aurinkosähköjärjestelmiä. Ota yhteyttä Melcotek Oy:hyn, kun olet rakentamassa uutta tai päivittämässä vanhaa ja tarvitset luotettavat ja varmuudella tehdyt sähköasennukset!

Kokemuksella

Sähköasennuksia tehdessä ei virheisiin ole varaa. Mikäli asennuksia tehdessä tapahtuu huolimattomuudesta tai kokemuksen puutteesta johtuvia virheitä, voivat ne paljastua vasta vuosia myöhemmin, hankkeen jo kauan sitten päätyttyä. Tällaisessa tapauksessa, kun virheitä lähdetään myöhemmin paikkaamaan, voivat kustannukset turhaan päästä nousemaan ikävän korkeiksi. 


Melcotek Oy:llä eräänlaisena laadun takeena toimiikin vankka kokemus. Vuosien toimimisen aikana meille on kertynyt pitkä lista tyytyväisiä ja yhä uudestaan puoleemme kääntyviä asiakkaita. Melcotekin suositus on, että valitset sähköasennuksiesi tekijäksi aina mahdollisimman kokeneen tekijän, jotta voit itse ottaa rennosti ja luottaa siihen, että kaikki tehdään siten, että kohteen omistaja sekä loppukäyttäjä voivat olla mahdollisimman tyytyväisiä.

Soita meille jo tänään!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olitpa sitten rakentamassa uutta tai päivittämässä jo olemassa olevaa sähköistystä Joensuun alueella, ota yhteyttä Melcotek Oy:hyn ja pyydä meiltä tarjous sähköasennuksillesi. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella! Voit myös esittää meille kysymyksiä, ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Tavoitat meidät täältä