Sähkötyöt suunnittelusta aina asennukseen ja huoltoon – Joensuu ja muu Pohjois-Karjala

Sähkötyöt on aina syytä jättää kokeneelle sähköalan ammattilaiselle. Vaikka kyse olisi vain pienistä liitostöistä tai repsottavan pistorasia korjauksesta, vahingon vaara on aina olemassa. Joensuusta käsin toimiva Melcotek Oy on luotettava ja ammattitaitoinen sähköalan asiantuntija, jonka kokeneet ja koulutetut asentajat hoitavat niin pienet kuin suuretkin sähköurakat turvallisesti maaliin. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarvitsemasi palvelut!

Monipuolinen sähköalan palveluvalikoima

Melcotek Oy:ltä saat erittäin monipuoliset sähköalan palvelut. Meiltä luonnistuvat kaikenlaiset sähkötyöt, ja erityisosaamistamme ovat remontti- ja uudiskohteiden sähköistykset. Palveluihimme kuuluvat:

  • sähköasennus
  • sähköurakointi
  • sähkösuunnittelu
  • remonttikohteiden sähkötyöt
  • uudisrakennuksien sähkötyöt ja valvonnat
  • erilaiset huolto-, korjaus-, ylläpito- ja tarkastustyöt
  • ATK-sisäverkot ja antenniasennukset
  • valaisimien myynti ja sähkötarvikkeiden myynti

Meillä on kokemusta lukuisista eri sähkötöistä niin kotitalouksille, yrityksille rakennusliikkeillekin. Teemme sähkötyöt myös aliurakointina.

Yli 20 vuoden kokemus sähkötöistä

Kun haluat, että sähkötyöt hoituvat moitteettomasti ja lopputulos on turvallinen ja toimiva, kannattaa ottaa yhteyttä Mecotek Oy:n päteviin sähkömiehiin. Toteutamme kaikenlaiset sähköurakat luotettavasti ja vankalla ammattitaidolla. Palvelualueenamme on Joensuu sekä naapurikunnat Ilomantsi, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Rääkkylä ja Tohmajärvi. Soita ja kysy lisää!

Teetä maksuton kuntoarvio!

Teemme maksuttomia kuntoarvioita kohteisiin paikan päällä. Kuntoarvio on veloitukseton, ja halutessasi voimme jatkaa yhteistyötä kartoittamalla tarvitsemasi palvelut ja suunnittelemalla tarpeelliset sähkötyöt.

YHTEYSTIEDOT

MELCOTEK
Puhurikuja 8 80140 JOENSUU
Puh. 040 503 3239
TIEDUSTELUT: melcotek@melcotek.fi

LASKUTUSTIEDOT:
Verkkolaskut: 003724752450
Operaattori: Maventa (003721291126)
Sähköpostilla tulevat ostolaskut:
24752450@scan.netvisor.fi
Liitetiedoston formaatti pdf
Paperiset ostolaskut:
Melcotek Oy
24752450
PL 100, 80020 Kollektor Scan